Českým rájem za Rumcajsem 25.3.2017

Konečně se mi podařilo vyrazit s Jozefínou a manželem. Vyjela jsem v 6.50 hod. z Trutnova autobusem. V 8 hod. pozdravila Alču s Jardou a mazala na start.


Start na nádvoří zámku

Super počasí. Trasa skvělá – část vedla Mariánskou zahradou. Kontrola na Šikmé věži byla fajn (vzpomínky). Na Prachově další zastávka. V 15 hod. v cíli. Na tržnici koupila ořechový koláč a velikonoční kuřátko z lineckého těsta, to byla dobrota. Vyzvedneme diplom, koukneme na parádní účast. Ivan s Jozefínou mě dovezou do Nové Paky město k vlaku. Děkuji a 20 minut počkám. V 16.20 hod. frčím, spokojená, domů. Jela též parta z Hostinného a větší parta Vrchlabáků.


Veliš – vrchol a hotel Pod Šikmou věží

TRASA : Jičín – Čejkovice – Šlikova Ves – Podhradí – Veliš (zřícenina hradu) – Loreta (kaple) – U Štidel (rozc.) – U Sv. Trojice – U Ostružna (rozc.) – Dolní Lochov – Svinčice – Pod Šikmou věží (hotel) – Prachov – Holín – Jičín 21 km.


Rybník Čistý u Holína

Maruš za spolupráce s Alči

Příspěvek byl publikován v rubrice Reportáže a jeho autorem je Karel Řehák. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *